Tarifes i descomptes

Fes-te'n soci

Amb un simple tràmit pots donar-te d'alta com a soci de l'Ateneu Barcelonès. Només cal que omplis la sol·licitud d’alta com a soci.

Quotes

La quota d'ingrés 60 €

La quota mensual 32,30 € (a abonar trimestralment, semestralment o anualment).

Hi ha una sèrie de descomptes aplicables a les quotes. Consulta’n el detall.

Sol·licitud d'alta com a soci

Un cop feta la sol·licitud, rebràs una confirmació i hauràs d’anar a l’administració de l’Ateneu (horari), on et farem el carnet de soci al moment.

Descomptes en la quota de soci

Amb els múltiples serveis que ofereix l'Ateneu ja amortitzes la quota mensual. A més, l’Ateneu premia el teu compromís i fidelitat amb els descomptes següents (ofertes no acumulables):

Repercussió fiscal de la quota de soci

Actualment, l’import anual de la quota ordinària de soci es pot deduir a la declaració de la renda en un 40%.

Descomptes si portes un nou soci a l’Ateneu

Porta un nou soci a l’Ateneu, i els dos us beneficiareu d’un 15% de descompte en les quotes d’un any. Oferta vàlida per a la modalitat de pagament semestral o anual.

Descompte per a la parella de socis ordinaris individuals

La teva parella obtindrà un descompte del 50% de la quota ordinària (no aplicable a la quota d’ingrés). En el moment de l’alta caldrà acreditar la condició de parella (llibre de família o rebuts conjunts, etc).

Accés de menors

Els fills o filles menors de 16 anys podran accedir a l'AB sense cost sempre que ho facin acompanyats del soci o sòcia (excepte a la Biblioteca).

Descomptes per socis de 16 a 18 anys

Els menors de 16 a 18 anys podran esdevenir socis ordinaris de l'Ateneu si el pare, mare o tutor és soci o sòcia de l'AB o bé si compta amb l'aval explícit d'un altre soci o sòcia. En els dos casos caldrà fer constar l'autorització del pare, mare o tutor. Els menors de 16 a 18 anys tindran un descompte del 50% de la quota (no aplicable a la quota d’ingrés).

Descomptes per a socis joves

Si tens entre 18 i 25 anys tindràs un descompte del 50% de la quota (no aplicable a la quota d’ingrés). A més, els socis de 26 anys tenen un 25% de descompte en la quota fins que compleixen els 28 anys (no aplicable a la quota d’ingrés).

Descomptes per a membres d'organitzacions amb conveni, que siguin socis col·lectius

Alguns socis col·lectius han signat conveni amb una clàusula d’exempció de la quota d’ingrés, aplicable a tots els seus socis. Per accedir a aquest descompte hauran d'acreditar la seva pertinença a l'organització en qüestió. Aquestes organitzacions són les següents:

  • Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya

Exempció de quota

Els socis que superin els cinquanta anys com a socis de l'Ateneu quedaran exempts de pagament de quota i passaran a considerar-se socis honoraris.

Descomptes per a membres d’organitzacions amb conveni específic

  • Cercle Artístic de Sant Lluc: En un acord de reciprocitat, els socis de Cercle Artístic de Sant Lluc (amb un mínim d’antiguitat de 6 mesos) podran ser socis de l'Ateneu sense pagar quota d'ingrés i amb un descompte del 50% de la quota. Així mateix, els socis de l'Ateneu podran ser-ho del Cercle pel mateix preu i condicions.
  • Ateneu de Maó: Els socis de l’Ateneu de Maó podran ser socis de l'Ateneu sense pagar quota d'ingrés i amb un descompte del 50% de la quota el primer any.
  • Ateneu de l'Alguer: Els socis de l’Ateneu Alguerès podran ser socis de l'Ateneu sense pagar quota d'ingrés i amb un descompte del 50% de la quota el primer any.
  • Ateneo de Madrid: Els socis de l’Ateneu de Madrid podran ser socis de l'Ateneu sense pagar quota d'ingrés i amb un descompte del 50% de la quota el primer any.
  • Subscriptors Bernat Metge (no paguen quota d’ingrés)

 

Informació d'interès

Fes-te'n soci

Ateneu al dia

Registra't al butlletí electrònic de l'Ateneu

Properes activitats