Concert de Nadal amb l'Octet del Cor de Cambra Noctes

Cançons amb Nadales de l’Obra del Cançoner popular de Catalunya.

Data: 

15/12/2022 - 18:30
Afegir al Calendari

Sala: 

Accés: 

Obert

Secció: 

El Nadal també ha arribat a l'Ateneu Barcelonès, és per això que per celebrar-ho, el proper 15 de desembre acollirem el concert de Nadal a càrrec del Cor de Cambra Noctes.

 

Noctes és un cor de cambra fundat l’any 2019 per l’Àlex Honrubia, juntament amb tres amics més, amb la voluntat de promoure la música de cambra i de qualitat.

Després d’haver format part de diversos cors de Catalunya, es crea el grup de 16 joves cantants que ara conformen aquest cor de cambra sota la direcció de Maria Mauri Fàbregas. Se centra a oferir un repertori variat i versàtil, per tal de divulgar la música antiga, la música popular, aprofundir en les peces clàssiques i romàntiques i la música d’autors contemporanis.

Ha fet actuacions a diferents auditoris de Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Granollers i Vic. Ha participat al Festival de música religiosa de Vic, al Festival del Romànic i dels Castells de Frontera, al Festival de Llegendes de Catalunya i actes institucionals com ara el 90è aniversari de la FNEC. Ha col·laborat amb entitats com la Camerata Sant Cugat, la Jove Orquestra de Vic, el Cor Bruckner Barcelona i amb la FCEC com a cor pilot dels cursos de Direcció Coral.

Noctes ha treballat també sota la direcció de Lluís Vilamajó.