Duo de piano: Haize Lizarazu i Núria Andorrà

Data: 

26/05/2018 - 20:00
Afegir al Calendari

Sala: 

Preu: 

Entrada: 10 € (socis de l’Ateneu: gratuït).

Accés: 

Obert

Secció: 

Organitzador: 

Ateneu Barcelonès

Núria Andorrà  percussionista i improvisadora.

Va obtenir el títol superior de percussió a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC), i posteriorment va estudiar a la Staatliche Hochschule für Musik Karlsruhe (Alemanya) on obté el diploma DKA i el Màster en Música Contemporània.
Col·labora amb els grups de música contemporània Icarus Ensemble, Algoritmo, Ensemble Abstraï, Murtra Ensemble, Barcelona 216, Kammart, Patschwork Ensemble. També ha treballat amb Carles Santos, Matmos i en diferents espectacles interdisciplinars.
Ha tocat amb  Agustí Fernández, Le Quan Nihn, Ingar Zahr, Mats Gustafsson, Pablo Ledesma, Nate Wooley, Frances-Marie Uitti, Joe Morris, Ramon Prats, Tom Chant, Johannes Nästesjö, Nenad Markovic, Joachim Badenhorst, Yasmine Azaiez, Anne-liis Poll, Nuno Rebelo, Irene Aranda, Marc Vilanova, Alessandra Rombolà. I amb els ballarins Manel Salas, Constanza Brncic, Iris Heitzinger, Julyen Hamilton i Paolo Cingolani.

Haize Lizarazu, piano

Realitza els seus estudis musicals a Vitòria, Barcelona (Esmuc) ia Madrid de la mà dels pianistes Pierre Réach i Kennedy Moretti. Posteriorment es trasllada a Basel (Suïssa) on continua els seus estudis a la Hochschule für Musik havent cursat el Màster d'Especialització en Música Contemporània (Màster SP Zeitgenössige Musik), rebent-hi les seves classes de piano amb Claudio Martínez-Mehner. També rep classes allà l'improvisador Fred Frith. Després del seu pas per Suïssa, torna a Barcelona on cursa el Màster en Art Sonor de la Universitat de Barcelona. La seva carrera artística està principalment centrada en la música de cambra i en la difusió de la música contemporània i experimental, així com en la Free Improvisation. Ha col·laborat amb joves compositors i diferents formacions de cambra en nombroses ocasions. És membre de Tamgram Trio amb qui manté una activitat musical estable i aposta per la creació contemporània més jove. A més, és pianista a Nou Ensemble. També cal destacar el seu treball com a solista, apostant per formats performatius nous i buscant una coherència conceptual en els programes que realitza com, per exemple, els concerts esténicos "Piéce d'ameublement-The piano in my life" o "KEY CLICK-a ( no) piano concert ", que ha presentat a diferents països (Suïssa, Espanya, Brasil, Alemanya). S'ha format en diversos cursos especialitzats en el repertori contemporani com Impuls Academy (Graz, Àustria) o Darmstadt Ferienkurse (Alemanya), Donaueschinger Musiktage (Alemanya), així com rebut classes de diversos músics especialitzats en el repertori contemporani com Marcus Weiss, Christian Dierstein , Mike Svoboda, Ian Pace, Fred Frith o Nicolas Hodges. 

Degustació de copa de vi al acabar el concert.