Isabel Alonso Dávila. Dona de compromís i lluita antifranquista

Presentació del número 7 de la revista Temps i Espais de Memòria

Data: 

27/10/2022 - 19:00
Afegir al Calendari

Sala: 

Tipologia: 

  • Activitats externes

Organitzador: 

Memorial Democràtic

Memorial Democràtic presentarà a l’Ateneu Barcelonès el número 7 de la revista Temps i Espais de Memòria. Ho farà en un acte amb el títol “Isabel Alonso Dávila. Dona de compromís i lluita antifranquista”, durant el qual la periodista Mireia Buenaventura conversarà amb Isabel Alonso.

Alonso Dávila és una de les més de 9.000 persones que el Tribunal d’Ordre Públic (TOP) del franquisme va processar entre 1963 i 1977. La conversa girarà entorn de les seves vivències durant la dictadura franquista i la seva tasca actual a l’Associació Catalana d’Expresos Polítics del Franquisme.

Revista Temps i Espais de Memòria

La conversa entre Isabel Alonso Dávila i Mireia Buenaventura té lloc amb motiu de la presentació del nou número de la revista Temps i Espais de Memòria, en el qual Mireia Buenaventura entrevista en profunditat Isabel Alonso Dávila. Amb un enfocament divulgatiu, la revista digital del Memorial Democràtic sobre història, memòria i patrimoni s’adreça al públic general. Pretén ser un sismògraf de l’estat de la recerca, de la gestió i de la reflexió crítica entorn de les iniciatives i els estudis de memòria, tant en territori català com internacional. L’objectiu de la revista és donar-los a conèixer entre la ciutadania des d’una mirada contemporània, rigorosa i accessible.

CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA AQUÍ.

[Més informació]