Presentació del llibre A trenc d’Alba, de Josep M. Asensio

Els llibres dels socis

Data: 

30/11/2023 - 18:30
Afegir al Calendari

Sala: 

Accés: 

Obert

Presentació del llibre A trenc d’Alba, de Josep M. Asensio. A càrrec de l'autor i Anna Rossell Ibern. També hi intervendrà el gerent de la Fundació Carreras i els seus fills.

L’1 de juny de 2015 el meu fill Josep M, a l’edat de 44 anys i a conseqüència d’una leucèmia, va fer el traspàs a aquella dimensió desconeguda per nosaltres, però que és l’espai d’esperança del retrobament.
Tenia un diagnòstic complicat, tot i així, l’equip del d’Hematologia del Hospital Clínic de Barcelona , en aquells moments dirigit pel Dr. Benet Nomdedeu Tobella, i la Fundació Josep Carreras van lluitar fins a l’extrem, i es va aconseguir un donant per fer-li un trasplantament de
medul·la, amb el que, malgrat tot, no va ser possible salvar-li la vida.

Un aspecte molt important quan s’esdevé la mort d’un fill, és la tranquil·litat de que s’ha fet tot el possible. Aquest és el cas de tota una família, la nostra, plena de sentiment de gratitud.
La col·laboració de la Fundació Josep Carreras va ser essencial, així com el tractament que vàrem rebre tota la família, i el propi Josep M., per part del equip d’hematologia del Hospital Clínic de Barcelona, tant des del punt de vista mèdic , com el d’acompanyament i ajuda
psicològica.

La poesia, si bé cada dia està més present a la nostra societat, econòmicament no és agraïda, però sí que és una manera d’agrair públicament el que , en aquest cas, es va fer des de la Fundació Josep Carreras i l’equip d’hematologia del Hospital Clic en favor del meu fill, amb independència que si és produís qualsevol benefici, aquest sigui emprat per la investigació que porta a terme la pròpia Fundació Josep Carreras.

Es per això que tota la família i jo mateix volem que aquest llibre més que poemari, que no deixa de ser-ho, sigui un testimoniatge de gratitud.
A efectes de patrocini, tot el que hem manifestat no és més que una declaració d’intencions, però sortosament sempre apareixen persones sensibles, aquest el cas de en Salvador Alemany, President de SABA, que ha patrocinat l’edició d’aquest poemari “ A trenc d’alba”, amb la finalitat que el producte integra de la seva venda , com és la voluntat del autor, sigui donat a la Fundació Josep Carreras.