Tarifes i descomptes

Fes-te soci de l’Ateneu Barcelonès, forma part de la història de l’agent cultural més emblemàtic de Catalunya!

Ser soci de l’Ateneu vol dir formar part d’un projecte cultural que porta més de 150 anys al servei de la cultura i del país. Fins i tot en les èpoques més fosques del franquisme va ser un espai de cohesió social fonamental per mantenir viva la cultura i la llengua catalana.

Si et fas soci/sòcia tindràs accés a totes les instal·lacions i a tots els esdeveniments culturals que organitza l'Ateneu, podràs millorar el teu desenvolupament professional i fer networking.

 

Amb un simple tràmit pots donar-te d'alta com a soci de l'Ateneu Barcelonès. Només cal que omplis la sol·licitud d’alta com a soci.

Quotes *

La quota d'ingrés 65 €

La quota mensual 37,55 € (a abonar trimestralment, semestralment o anualment).

La quota mensual 18,75 € per a joves entre 16 i 23 anys (a abonar trimestralment, semestralment o anualment).

La quota mensual 28,15 € per a joves entre 24 i 28 anys (a abonar trimestralment, semestralment o anualment).

Consulta els descomptes disponibles a la pestanya "Descomptes".

Aquestes quotes es poden deduir en més d'un 60% amb la declaració de la Renda.

Sol·licitud d'alta com a soci

Un cop feta la sol·licitud, rebràs una confirmació i hauràs d'anar a l'administració de l'Ateneu (horari), on et farem el carnet de soci al moment.

Per molt poc, rebràs molt!

 

* L'import de la quota de soci es revisa anualment el mes de gener. 

Descomptes en la quota de soci

Amb els múltiples serveis que ofereix l'Ateneu ja amortitzes la quota mensual. A més, l’Ateneu premia el teu compromís i fidelitat amb els descomptes següents (ofertes no acumulables):

Repercussió fiscal de la quota de soci

Actualment, l’import anual de la quota ordinària de soci es pot deduir a la declaració de la renda més d'un 60%.

Descomptes si portes un nou soci a l’Ateneu

Porta un nou soci a l’Ateneu, i els dos us beneficiareu d’un 15% de descompte en les quotes d’un any. 

Descompte per a la parella de socis ordinaris individuals i treballadors

La teva parella es pot inscriure a l'Ateneu sense pagar la quota d'ingrés i obtindrà un descompte del 50% de la quota ordinària. En el moment de l’alta caldrà acreditar la condició de parella (llibre de família o rebuts conjunts, etc).

Descomptes per fills i néts de socis

Els fills i néts de socis estaran exempts de pagar la quota d’ingrés

Descomptes per socis de 16 a 18 anys

Els menors de 16 a 18 anys podran esdevenir socis ordinaris de l'Ateneu sempre que portin una autorització del pare, mare o tutor legal. Els menors de 16 a 18 anys tindran un descompte del 50% de la quota (no aplicable a la quota d'ingrés).

Descomptes per a socis joves

Si tens entre 18 i 23 anys tindràs un descompte del 50% de la quota (no aplicable a la quota d’ingrés). A més, els socis de 24 anys tenen un 25% de descompte en la quota fins que compleixen els 29 anys.

Descomptes per a socis amb residència habitual a l'estranger

Els socis que acreditin la seva residència habitual a l’estranger, tenen dret a un descompte del 60% de la quota a pagar. Ho hauran d’acreditar mitjançant un contracte laboral i/o d’estudis, o, un certificat d’empadronament. Els socis que gaudeixin d’aquest descompte han d’acreditar novament la seva residència cada any.

Descomptes per a membres d'organitzacions amb conveni, que siguin socis col·lectius

Alguns socis col·lectius han signat conveni amb una clàusula d’exempció de la quota d’ingrés, aplicable a tots els seus socis. Per accedir a aquest descompte hauran d'acreditar la seva pertinença a l'organització en qüestió. Aquestes organitzacions són les següents:

  • Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya

Exempció de quota

Els socis que superin els cinquanta anys com a socis de l'Ateneu quedaran exempts de pagament de quota i passaran a considerar-se socis honoraris.

Accés de menors

Els fills o filles menors de 16 anys podran accedir a l'AB sense cost sempre que ho facin acompanyats del soci o sòcia (excepte a la Biblioteca).

Descomptes per a membres d’organitzacions amb conveni específic

  • Cercle Artístic de Sant Lluc: En un acord de reciprocitat, els socis de Cercle Artístic de Sant Lluc (amb un mínim d’antiguitat de 6 mesos) podran ser socis de l'Ateneu sense pagar quota d'ingrés i amb un descompte del 50% de la quota. Així mateix, els socis de l'Ateneu podran ser-ho del Cercle pel mateix preu i condicions.
  • Ateneu de Maó: Els socis de l’Ateneu de Maó podran ser socis de l'Ateneu sense pagar quota d'ingrés i amb un descompte del 50% de la quota el primer any.
  • Ateneu de l'Alguer: Els socis de l’Ateneu Alguerès podran ser socis de l'Ateneu sense pagar quota d'ingrés i amb un descompte del 50% de la quota el primer any.
  • Ateneo de Madrid: Els socis de l’Ateneu de Madrid podran ser socis de l'Ateneu sense pagar quota d'ingrés i amb un descompte del 50% de la quota el primer any.
  • Subscriptors Bernat Metge (no paguen quota d’ingrés)
  • Centre de Lectura de Reus (no paguen quota d’ingrés)
  • Amics UAB (no paguen quota d’ingrés)

 

Informació d'interès

Fes-te'n soci

Properes activitats