Patrocinadors

Pàgina web d'Arte y Memoria A&M som una empresa dedicada als subministres de material per la restauració, conservació i arxiu del patrimoni històric, tant en el sector públic com en el privat, especialitzada en material de conservació i preservació de documentació textual, gràfica i fotogràfica, maquinaria i material fungible.

Gràcies a l’especialització dels nostres productes i del nostre personal, i gràcies a les nostres dues seus a Barcelona i Istanbul, tenim l’oportunitat de treballar amb la majoria d'arxius, museus, centres de documentació, tallers de restauració, instituts i escoles de restauració, tan a nivell nacional com internacional.

El treball continu any rere any amb els mateixos clients, és la major garantia de que seguim sent un referent de qualitat en el sector. La nostra cartera de clients no ha deixat de créixer, en gran part, pels bons informes que els nostres clients sempre han donat de nosaltres. També ens avala una gran experiència en subministraments múltiples, tant en Tallers, Museus i Arxius, i sense marginar cap tipus de producte ni operació pel seu volum.

Logo aradoc

ARADOC és la divisió de Gestió Documental d’AraVinc, empresa catalana líder en missatgeria i logística.

Els nostres serveis abasten totes les fases de la Gestió Documental: custòdia documental (tant paper com suports informàtics), destrucció certificada, tractament arxivístic, digitalització, assessoria i consultoria documental, programari de gestió documental, gestió on-line de Backups, ...

Ara Doc s'adapta a les necessitats dels nostres clients cercant innovar i ser cada dia més eficaços en pro de l'excel·lència empresarial. Gràcies a la nostra experiència, tecnologia, mitjans humans i materials i a la nostra filosofia de treball estalviem diners al client, alliberem espai útil a les seves instal·lacions, controlem i gestionem de forma eficient la seva documentació alhora que la protegim amb les mesures de privacitat més modernes.

Les nostres noves instal·lacions ens han convertit en referent nacional pel que fa a capacitat d'emmagatzematge, adequades condicions per a la conservació de la documentació i seguretat.

Ara Doc garanteix la total confidencialitat en tot moment complint amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades tant a nivell local (Llei 32/2010 de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades) com estatal (Ley Orgánica 15/99 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal y RD 1720/2007 de desarrollo de la LOPDCP).

Logo Crossland Crossland s.l. es una empresa especialitzada en la digitalització professional de qualsevol fons i format, així com en la Preservació Digital dels fons.

Disposem de mitjans tècnics i humans propis destinats a processar fons en formats: paper, llibres, planells/pergamins, fotografies/diapositives/negatius, etc.

Donem suport a tot el procés des de la digitalització fins a la Preservació Digital del fons: tractament, digitalització, post-processats (multiformat, OCR, etc) i Preservació Digital.

Logo Eypar

EYPAR, és una empresa especialitzada en la fabricació de sistemes d’arxiu mòbils així com altres tipus de solucions especials per a l’arxiu i magatzematge.

Gestionem per complert els nostres projectes. Atenció comercial, Disseny, Producció, Muntatge i Servei Post-Venda són controlats pels nostres propis recursos humans.

Des de fa més de 25 anys, EYPAR, va acumulant experiència en el món de l’arxiu per poder oferir als seus clients les millors solucions.

Pàgina web del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Generalitat de Catalunya. Departament de CulturaEl Servei de Biblioteques del Departament de Cultura és un organisme de la Generalitat de Catalunya que treballa en l’impuls, la coordinació i el desplegament de les biblioteques del  Sistema de Lectura Pública de Catalunya conjuntament amb l’Administració local;  impulsa el foment i la promoció de la lectura i les biblioteques de Catalunya; dirigeix l’elaboració i el manteniment del Catàleg col·lectiu de la lectura pública de Catalunya.

Actualment gestiona les tres biblioteques públiques de titularitat estatal a les ciutats de Girona, Lleida i Tarragona i té la titularitat de dos bibliobusos que presten servei a les comarques de Lleida.

Pàgina web de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona

La Biblioteca de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB) és una institució “per a i dels advocats”. Està especialitzada en Dret i ciències socials i està considerada com una de les biblioteques jurídiques més importants d'Europa. Des del seu origen, la seva missió és posar a l'abast dels col·legiats tots els recursos d'informació necessaris per recolzar i facilitar l'exercici professional de l'advocacia.

Actualment té més de 300.000 volums (uns 80.000 títols són anteriors al segle XX), prop de 1.600 títols de publicacions periòdiques i 50 bases de dades amb contingut legislatiu, jurisprudencial, doctrinal, de models i formularis.

Pàgina web de Logisdoc

Logisdoc Serveis Integrals forma part del grup empresarial SERVICIO MOVIL, igual que les empreses: Fidelis, CSM Logística Farmacéutica, SM Tecnología, DART i CENKER Robotics. Formem un grup empresarial capdavanter de referència per Espanya en els següents sectors: 

  • Gestió Documental: Experts en catalogació, custòdia i tractaments de la documentació (conservació, neteja d’arxius, ...) Som líders, a nivell espanyol, en el sector de la gestió documental, tan física com digital. Oferim un servei de consultoria integral, reduint costos amb la màxima qualitat, des de l'inici fins el final del projecte. Amb software propi de gestió documental per solucions personalitzades.
  • Logística: La tecnologia, la gestió automatitzada de recepció, preparació i entrega de productes i els sistemes de distribució de la mercaderia en els punts de consum i processos de devolució. Sistemes a mida per aconseguir la màxima eficàcia i estalvi per els nostres clients.
  • BPO: Optimització de processos de negoci. Serveis de consultoria, de back office i front office, atenció presencial a usuaris, gestió administrativa,  i suport tecnològic, ...
Pàgina web de Masmedios

MASmedios

 

Pàgina web de MDA

MDA, empresa especialista en l'externalització de la gestió documental.
Proporcionem solucions d'externalització dels processos de gestió de documents i d'informació, en format físic o digital, reduint els costos i traspassant-los de fixos a variables.

D'aquesta manera, s'aconsegueixen simplificar processos de gestió interns, estalviar espai, arribar a un major grau de compliment normatiu (per exemple LOPD), i és possible en definitiva que cada empresa o entitat es concentri en allò que és realment important o estratègic per a la seva activitat.

MDA cobreix tot el cicle de vida de la documentació, en format paper o document digital, des de la seva creació fins a la seva destrucció, i sempre buscant optimitzar les tasques no estratègiques dels seus clients, sigui el que sigui el sector d'activitat o la grandària de l'empresa.

Pàgina web de Neschen

Neschen - GCA, és una empresa especialitzada en productes per a la protecció i conservació de llibres i documents com, adhesius per a la reparació, teixells, caixes i una completa sèrie d’accessoris per a biblioteques, arxius, universitats i col·legis.

Pàgina web de Nubilum Som experts, polivalents i flexibles. A NUBILUM ens importa el que fem i ens importa fer-ho bé, per això, creiem que les persones són el factor determinant per a l’èxit d’un projecte.

Integrar el coneixement, preservar-lo i  fer-lo accessible és la raó de ser de les nostres actuacions. Per a totes les organitzacions, el coneixement  i la seva gestió són decisius pels resultats de la seva activitat. Contribuïm a que els nostres clients siguin eficients, aportant els nostres coneixements i la nostra experiència.

Ens guiem pels principis de confiança, transparència i confidencialitat amb tots aquells amb qui treballem. Aprenem a desaprendre, deixant enrere maneres de fer que podem considerar obsoletes per aprendre’n de noves i aportar valor als nostres clients.  L’experiència, la motivació, la capacitat d’adaptació a les necessitats i la sinceritat en la comunicació, fa que els nostres clients hagin confiat en nosaltres.

Pàgina web de Profimática Profimática és una empresa de serveis per a l’oficina que va néixer ara fa 25 anys, donant assessorament i solucions a tot tipus d’empreses.

Originàriament neix com una empresa especialitzada en la gestió de parcs d’impressió. Avui, a més, proporciona qualsevol solució tecnològica als seus clients: informàtica i sistemes, ofimàtica, gestió documental i digitalització, impressió 3D, audiovisuals, etc.

L’objectiu de Profimática és estar sempre present a l’avantguarda tecnològica sense perdre la seva essència, fruit de la proximitat, flexibilitat i dedicació cap als seus clients.

Logo Facultat Biblioteconomia i Documentació UB

Universitat de Barcelona. Facultat de Biblioteconomia i Documentació

El Departament de Biblioteconomia, Documentació i Comunicació Audiovisual de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona és l'òrgan bàsic encarregat d'organitzar i desenvolupar la recerca i de programar i exercir la docència teòrica, pràctica i de laboratori de l'àrea de coneixement de Biblioteconomia i Documentació i de l'àrea de coneixement de Comunicació Audiovisual. A la facultat s'ofereixen estudis de grau i tres màsters oficials: un de Gestió de Continguts Digitals, un altre de Biblioteca Escolar i Promoció de la Lectura i un de Biblioteques i Col·leccions Patrimonials. També ofereix un màster propi: de Gestió Documental i Informació a les Empreses i undiploma de postgrau de Llibreria.

A les anteriors Jornades...

Conferència sobre dades obertes

Conferència sobre georeferenciació

Presentació Europeana

Conferència sobre el futur de les Biblioteques Patrimonials

Conferència sobre storytelling