Sala Jacint Verdaguer

Descripció: 

Atenció: sala en obres, fins a nou avís.  

Sala ubicada a la planta baixa, de forma rectangular i diàfana, amb un aforament de 18 localitats. Idònia per a conferències, debats o seminaris.

Característiques i recomanacions: 

  • Ubicació: planta baixa.
  • Superfície: 67,88m2.
  • Platea: 70 cadires  (rampa per a cadires de rodes).

Equipament: 

Sistema de megafonia per a conferències, videoprojector, pantalla lateral (180X143cm), connexió a Internet, recepció en directe de les altres sales de l'entitat, enregistrament de veu i so, rac de premsa.

Aforament: 

Aforament: 70 persones

Tarifes: 

1 jornada: 1.125 € + IVA
1/2 jornada: 750 € + IVA
1 jornada: 563 € + IVA (entitat sense ànim de lucre)
1/2 jornada: 375 € + IVA (entitat sense ànim de lucre)

Cost per la gravació: 25€ + IVA (servei opcional)

Espai per a càtering: l'ús d'un espai addicional al lloguer d'una sala per a oferir una pausa-cafè o una copa de cava, trindrà una tarifa addicional de 100€. El servei l'haurà de fer una empresa de restauració i en cap cas es podrà servir un dinar o sopar. L'espai l'indicarà l'Ateneu.

Sol·licita còpia de l'enregistrament

Actes nocturns (actes que finalitzen a partir de les 22 h.): se'ls aplicarà un 50% d'augment respecte el preu que correspongui.

Cap de setmana i festius: tots els preus s'incrementen amb 60€ per lloguers de matí o tarda (-5h) o amb 100€ per lloguers de dia sencer (+5h), per fer front a les despeses extres.

Els socis de l’Ateneu Barcelonès poden llogar la sala abonant el 50% del preu establert per a les entitats sense ànim de lucre.

Persona de contacte: 

Diana Cot Tel. 93 3436121