Informació General

L’Escola és un centre de formació creativa i d’aprenentatge professional en les arts i els oficis de la paraula, ja sigui presencialment o per mitjans virtuals.

S’adreça a aquelles persones amants de la llengua i la literatura que vulguin compartir la seva passió en un ofici o aprofundir en el plaer de la lectura i l’escriptura.

Facilita eines i tècniques pròpies de l’ofici d’escriure, per tal que cada persona pugui emprendre, amb els fonaments necessaris, el seu itinerari literari personal.

Ofereix una àmplia varietat de cursos presencials i virtuals (més de 110), amb una atenció molt personalitzada, gràcies al reduït nombre d’alumnes per grup.

Compta amb un equip d’un centenar de professors, tots ells escriptors, crítics literaris, catedràtics universitaris o professionals del món editorial per a impartir les classes i els seminaris. Compta també amb un bon nombre de creadors dels camps de la narració, la dramatúrgia, la poesia, etc.

Des de l’any 2012 l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès és una societat de l’Ateneu Barcelonès que gestiona el conjunt de l’activitat de l’Escola.

Per a més informació, consulteu el web de l’Escola i el programa de cursos 2015/2016.

 

Properes activitats

Fes-te'n soci