Acord de col·laboració amb RBA

Data de l'activitat: 

24/03/2015 - 12:00
Conveni Fundació RBA i Ateneu Barcelonès

Continua el procés d'obertura de l'Ateneu amb les entitats de la ciutat. La Fundació RBA i l’Ateneu Barcelonès, han signat un acord de col·laboració. Les dues entitats treballaran de forma conjunta amb l’objectiu d'enfortir les accions de promoció de les idees, el foment del diàleg i la difusió de la cultura en totes les seves vessants.

L'acord s'ha rubricat per part de Ricardo Rodrigo Amar, en qualitat de president de Fundació RBA i Jordi Casassas Ymbert, president de l’Ateneu Barcelonès.

Gràcies a aquest conveni les dues entitats impulsaran l’organització d’actes conjunts i l’edició de materials històrics, d’interès per a la ciutadania en general.

Una col·laboració que es concretarà, aquest 2015, en la programació conjunta de diversos actes al llarg de l’any, sobre temes d’actualitat, a la seu de l’Ateneu Barcelonès.

A més, ambdues organitzacions volen cooperar en la difusió de materials que tenen interès com a documents històrics i de context per a tota la ciutadania.

Aquest acord permetrà editar les conferències inaugurals del curs de l’Ateneu, fetes per persones de relleu ciutadà i/o social, així com la història del Palau Savassona  en el context barceloní.

Informació d'interès

Fes-te'n soci