Berlinist

Data de l'activitat: 

10/07/2013 - 21:30
"Berlinist"

Primer et convidem a la projecció dels documentals "Barcelona era una fiesta" i "Festival Canet Rock", a les 18h. I després, gaudeix del concert de Berlinist que programa l’Ateneu Barcelonès dins del cicle “Juliols Joves” i deixa’t enamorar per aquest grup de pop-folk d'avantguarda europeista. El dimecres 10, a les 21.30h, a la sala Bohigas, t’esperem amb aquest concert. Un espectacle gratuït i obert a tothom. Som-hi!

Berlinist és un grup inclassificable que s’acosta a la música pop-folk amb l’ús d’instruments naturals amb cançons de gran diversitat emocional. Tenen la seva residència a la ciutat de Barcelona i constitueixen un perfecte ensemble compost per set músics:

Marco Alba, piano, teclats i veu
Luigi Gervasi, harmònium, teclats i cors
Gemma Gamarra, veu, autoharp i marxophone
Caterina Martí, violí
Silvia Hernández, violí i cello
Joan Piqué, baix
Alfredo Bella, bateria

L’acte està organitzat per l’Ateneu amb la col·laboració de Festivals Pròxims de Barcelona. El concert s’emmarca dins del cicle “Juliols joves” que organitza l’Ateneu i que programa actes cada dimecres del mes de juliol. Es tracta de diverses activitats de diferent índole gratuïtes i obertes a tot el públic. Durant el juliol el Jardí estarà obert fins les 12 de la nit amb servei de bar.

Amb la col·laboracio de la Fundació Damm.

Fes-te'n soci