Carta del President de l'Ateneu

Data de l'activitat: 

17/12/2019 - 09:00
President Jordi Casassas

Benvolgudes consòcies i benvolguts consocis,

Apropant-se el nou any, voldria aprofitar per comentar-vos unes quantes qüestions.

Com bé sabeu, ens trobem en un moment clau del mandat, arribem al denominat Horitzó 2020 per l’Ateneu Barcelonès.

En primer lloc, cal destacar que hem signat un conveni amb l’Institut d’Estudis Catalans que ens permetrà ubicar 65.000 volums de baix ús, de la Biblioteca de l’Ateneu.

En segon lloc, em plau informar-vos que la Generalitat ha aprovat un ajut de 500.000 euros per a realitzar un dipòsit d’arxiu, anomenat l’Espai Rogent. Es construirà en l’espai soterrani que uneix la plaça Vila de Madrid i la cafeteria Moka. I permetrà solucionar el problema de creixement que ha afectat  l’entitat aquests darrers anys.

Us anunciem que a principis d’any s’iniciaran les obres que afectaran el jardí de l’Ateneu durant uns mesos, per a completar les tasques d’impermeabilització de l’Espai Rogent, situat sota aquesta zona verda. Us agraïm la paciència i us assegurem que serà una gran millora per l’entitat. Informarem puntualment de l’evolució de les obres.

En tercer lloc, us convoquem a l’Assemblea General Extraordinària el proper 9 de gener per poder presentar-vos la proposta de pressupostos 2020 i resoldre qualsevol qüestió sobre les obres.

D’altra banda, hem publicat una postal per a donar a conèixer el projecte “Veus de la Transició” que posa a l’abast de tothom 2000 conferències online, amb els principals protagonistes de l’època, enregistrades als anys setanta.

Finalment, en nom de la Junta Directiva de l'Ateneu Barcelonès us desitgem unes bones festes i una bona entrada d’any. Som conscients que hi ha moltes formes de viure l’Ateneu i us agraïm la vostra participació en la vida de la casa.

Aquest 2020 serà un any de nous projectes i una programació cultural renovada. Així doncs, us animem a continuar implicant-vos en l’entitat, enriquint-la amb les vostres aportacions, i a seguir impulsant l’Ateneu entre tots.

Cordialment,

Jordi Casassas Ymbert
President de l’Ateneu Barcelonès
Barcelona, 17 de desembre de 2019

CARTA EN PDF

 

Fes-te'n soci