Club de lectura Crexells i inici de les votacions

Data de l'activitat: 

05/06/2013 - 16:30
Club de lectura Crexells

Què t’han semblat les obres finalistes al Premi Crexells? Vine el proper dimecres cinc i participa al Club de lectura. A partir de les 19.30h, a la sala Pompeu Fabra, diversos lectors podran exposar la seva opinió sobre les tres novel·les que opten al XLII Premi Crexells que atorga l’Ateneu. L’acte estarà moderat per l’escriptor Àngel Burgas. Recordeu que de l’1 al 16 de juny podreu votar per escollir quina serà la novel·la guanyadora del XLII Premi Crexells. Participeu-hi!

El jurat del Premi Crexells va proclamar, el dia de Sant Jordi, les tres novel·les finalistes que opten al guardó d’aquest 2013. No et miris el Riu, de Mònica Batet, Sense alè, de Josefa Contijoch i La dona que es va perdre, de Marina Espasa. Al llarg del mes passat, en tres actes per separat, les autores van presentar els seus llibres als lectors i van respondre a les seves preguntes.
 
El proper dia cinc celebrem un Club de lectura en el que podran participar tots els lectors que ho vulguin per debatre i comentar sobre els tres llibres finalistes d’aquest any. Vine i comparteix el que t’ha sorprès o el que t’ha agradat més d’aquestes tres novel·les, i descobreix les interpretacions que n’han fet altres lectors.
 
De l’1 al 16 de juny els socis de l’Ateneu podran votar per escollir quina serà la novel·la guanyadora del XLII Premi Crexells. També ho podran fer, com a novetat d’aquesta darrera edició, els participants dels clubs de lectura de la Xarxa de Biblioteques de Catalunya i del Consorci de Biblioteques de Barcelona.

Fes-te'n soci