Convocatòria d'eleccions a la Junta Directiva de l'Ateneu

Data de l'activitat: 

15/01/2021 - 09:00

La Junta Directiva de l'Ateneu Barcelonès convoca eleccions a tots els càrrecs de la Junta Directiva el 18 de març de 2021.

Del 18 de gener fins l'1 de febrer de 2021, s'obrirà un període de quinze dies per a la presentació de candidatures, a l’oficina d'Atenció al soci.

Del 16 de gener al 2 de març de 2021, es podrà sol·licitar el vot per correu, a l’oficina d'Atenció al Socis (horari: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de dilluns a dijous de 16 a 19 h) o mitjançant un escrit per correu electrònic dirigit a la vicesecretària de la Junta Directiva (info@ateneubcn.cat).

Del 16 de gener al 2 de març de 2021, es podrà sol·licitar el vot electrònic. La inscripció s’haurà de fer per correu electrònic (eleccionsjunta@ateneubcn.cat), indicant nom i cognoms, DNI, número de telèfon mòbil, i correu electrònic vigent. I es rebrà un correu de confirmació i les disposicions perquè es procedeixi a l'autentificació i validesa legal de les votacions a distància, establertes per llei.

Entre els dies 2 i 6 de febrer de 2021, es proclamarà la llista de candidatures admeses i rebutjades, exposant-ne els motius. 

El període de campanya electoral serà entre el dia 24 de febrer i 16 de març de 2021, durant el qual les candidatures podran informar els socis sobre els programes i propostes electorals i organitzar un màxim de tres actes públics de campanya cadascuna.

La jornada electoral serà el 18 de març de 2021. Per tal de garantir el compliment de les mesures preventives de la COVID-19 i en previsió de les restriccions horàries establertes, el recompte electoral es farà l’endemà al matí, divendres 19 de març. El recompte serà públic i es farà a la sala d'actes Oriol Bohigas, fins al màxim d'aforament permès. 

Convocatòria d'Eleccions [PDF]

Fes-te'n soci