Cursos de conversa i d'història

Data de l'activitat: 

01/09/2015 - 10:00
Una ciutat amb vitalitat

L’Ateneu Barcelonès t’ofereix cursos per perfeccionar els teus coneixements en llengua i humanitats. Aquesta tardor tornen les classes al Palau Savassona, tant d’idiomes com d’història, a les 15 aules de l'entitat. Apunta't-hi!

Els idiomes, en pràctica

Si t'agraden els idiomes, amb un nivell alt previ, pots gaudir de les classes en grups reduïts de conversa, en un ambient molt més personal i íntim amb professors nadius. Es tracta d’un format ideal tant per aprendre com per mantenir els teus coneixements lingüístics. L’enfocament és més directe i complementa a la perfecció la gramàtica apresa, tot ensenyant a l’alumne quelcom més vinculat a la llengua en si i al seu ús més corrent.

Per tant, en 32 sessions d’una hora i mitja podràs practicar algun dels principals idiomes d’Europa: l’anglès, l’alemany, l’italià o el francès. L’equip docent professional format per Judith Verbracken, Nicola Scherer, Montserrat Gallart i Valentina Carlone, acompanyaran els participants en el seu aprenentatge.

Horaris i grups

El cicle “Conèixer”

Pel que fa a les humanitats i la història, l’Ateneu posa a la teva disposició el cicle de cursos “Conèixer”. Si participes en el curs d’aquest any podràs aprofundir sobre la història de la ciutat de Barcelona. Constarà també de 32 sessions d’una hora i mitja impartides per l’historiador i guia especialitzat, Marc Jobani.

Una retrospectiva sobre la seva història urbana per fer comprensibles les llums i les ombres d’una idiosincràsia pròpia encarada a un futur en construcció. Una panoràmica sobre la trajectòria de la ciutat, el seu patrimoni historicoartístic i les seves representacions urbanes.

Horaris i grups

Participa-hi!

Fes-te'n soci