Debat sobre Cultura a l'Ateneu

Data de l'activitat: 

15/05/2019 - 19:00

L'Ateneu, centre de debat plural, ha acollit l'únic acte polític sobre el paper de la Cultura a la ciutat de Barcelona, en aquesta campanya electoral de les eleccions municipals.

Un debat organitzat per l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya i l'Ateneu Barcelonès amb la col·laboració de les principals entitats culturals del país. I moderat per la subdirectora del TOT Barcelona, Meritxell M. Pauné.

L'acte ha aixecat molta expectació entre els professionals del sector, que han omplert de gom a gom l'auditori per escoltar les propostes dels principals partits que es presenten a les eleccions municipals del 26M.

La sessió ha comptat amb la participació de: Joan Subirats (BComú, número 2), actual comissionat de Cultura; Ferran Mascarell (JxCat, 4), ex conseller de Cultura amb Pasqual Maragall; Manuel Valls (BpC-Cs, 1), ex primer ministre francès; Gemma Sendra (ERC, 7), ex secretària general de Cultura; Xavier Marcé (PSC, 7), consultor; Eva Higueras (PP, 5); Marc Cerdà (CUP, 4), ambientòleg i Jordi Graupera (Barcelona és Capital, 1), filòsof i articulista.

Vídeo del Debat sobre Cultura a l'Ateneu

Fes-te'n soci