FGC i l'Escola d'Escriptura convoquem el concurs de nanorelats "Un tren d'històries"

Data de l'activitat: 

07/06/2013 - 16:30
Concurs de nanorelats "Un tren d'històries"

Amb motiu de la commemoració del 150è aniversari del tren de Sarrià, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès convoquem conjuntament el concurs literari de nanorelats “Un tren d’històries”. El tema central del concurs és el viatge, essent l’expressió d’una vivència, d’un record o bé un relat de ficció. Els relats es poden presentar a través de Facebook o Twitter (en català o castellà). El període d’admissió dels originals finalitzarà el divendres 7 de juny a la nit. El lliurament de premis es durà a terme dimarts 18 de juny, a les 19 h, en un acte que conduirà l’escriptor Màrius Serra. Us animem a participar-hi.

Amb motiu de la commemoració del 150è aniversari del tren de Sarrià, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès convoquem conjuntament el concurs literari de nanorelats “Un tren d’històries”. Amb aquest concurs es pretén animar als viatgers a plasmar a les xarxes socials (Facebook o Twitter) allò que un tren es capaç d'inspirar.

És per això que el tema central del concurs serà el viatge: ja pot ser el viatge en tren o el tren de Sarrià explicat en temps present, passat o futur. D’aquesta manera, el nanorelat pot ser l’e xpressió d’una vivència, d’un record o bé un relat de ficció.

El període d’admissió d’originals finalitzarà el divendres 7 de juny de 2013, a les 23.59 hores. Els nanorelats podran ser escrits en llengua catalana o en llengua castellana, indistintament, i podran presentar-se per Twitter (@FGC) i Facebook (www.facebook.com/fgcferrocarrils), a través dels comptes corporatius d’FGC. Els nanorelats es publicaran a la xarxa social de Twitter utilitzant l’e tiqueta #FGC150. La participació a aquest concurs d’FGC i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès està oberta a totes les persones que ho desitgin, sense limitació d’edat.

L’extensió dels nanorelats dependrà de la xarxa social on es decideixi publicar, ja sigui Facebook o Twitter:

Microrelat: l’extensió màxima és de 150 paraules.

Tuitrelat: l’extensió màxima és de 140 caràcters (inclosa l’etiqueta #FGC150).

El lliurament de premis es durà a terme dimarts 18 de juny, a les 19 h, en un acte que conduirà l’escriptor Màrius Serra.

Us animem a participar-hi. 

Fes-te'n soci