Guanyadors del concurs de fotografia a Instagram Sant Jordi 2015

Data de l'activitat: 

18/05/2015 - 12:00
Una de les fotografies guanyadores del Concurs Sant Jordi 2015

El concurs de fotografia a Instagram que es va celebrar a l’Ateneu entorn a la Diada de Sant Jordi ja té premiats. En aquesta cinquena edició han guanyat @ivangich  @marinaserratfuster i @empanadamental 

Us presentem les fotografies a través de les quals s’ha representat l’ambient que es va viure durant la diada del 23 d’abril al Palau Savassona.

Des de fa cinc anys l’Ateneu Barcelonès organitza un concurs de fotografia per a socis i no socis entorn a la Diada de Sant Jordi. Aprofitant la jornada de portes obertes i el bon ambient que es respira aquell dia, gràcies també a altres activitats que es duen a terme, l’Ateneu convida els visitants a retratar els millors moments o els millors racons que expressin d’una forma més creativa i amb una mirada més personal el que passa aquell dia.

L’objectiu del concurs és promoure el plaer de l’observació del món de la lectura i l’ambient que conflueix aquell dia a l’Ateneu, a través de la mirada de tots els que s’hi apropen i ho capturen amb les seves càmeres, mòbils i tauletes.

D’acord amb les bases establertes, acorden els premis del V Concurs de fotografia digital de Sant Jordi i proclamen els següents guanyadors:

Tot a punt a l'Ateneu per començar la Diada de Sant Jordi #SantJordiAB

A photo posted by @ivangich on

#SantJordiAB

A photo posted by @marinaserrafuster on

#SantJordiAB

A photo posted by @empanadamental onMoltes gràcies a tothom per la seva participació i enhorabona a tots els premiats!

Us recordem que el 4 de juny, jornada de Corpus, dia de l'Ou com balla i de portes obertes a l'Ateneu, tornarem a fer un nou concurs de foto a Instagram. Us convidem a participar-hi!

Fes-te'n soci