Informació sobre el desconfinament

Data de l'activitat: 

19/05/2020 - 09:00

Benvolgut soci, benvolguda sòcia,

El passat 7 de maig la Junta Directiva va aprovar la creació d'una Comissió de desconfinament amb la finalitat de poder obrir l'Ateneu Barcelonès al més aviat possible i amb totes les garanties per als socis i els treballadors.

Cada setmana enviarem un butlletí informatiu perquè estigueu al dia de tot allò amb què estem treballant per recuperar el ritme de l'Ateneu.

En aquest sentit, aquesta setmana us informem del següent:

  • S'està fent la desinfecció inicial preceptiva de tot l'edifici, a excepció dels espais patrimonials com la biblioteca, que requereixen d'un sistema específic que els preservi apropiadament.
  • S'han reprès les obres de l'Espai Rogent que afecten, entre altres espais, al jardí.
  • Disposem ja del "Pla de prevenció laboral", aprovat pels Representants dels Treballadors. Això vol dir que diversos treballadors podran anar a treballar a l'Ateneu per fer que l'obertura sigui una realitat.
  • A partir de la setmana vinent s'instal·larà la senyalització, comptarem amb el material de protecció, les mampares i altres elements de prevenció que estem a punt de rebre.
  • També reorganitzarem les zones de pas, retirarem els mobles patrimonials, protegirem els espais més vulnerables i habilitarem els espais per a la quarantena dels llibres.
  • Us avancem que ben aviat comptarem amb un nou servei de préstec a domicili i que, de seguida que puguem, us anunciarem el dia en què reobrirem les portes de l'Ateneu.

Com hem anat fent durant el confinament no ens aturem i, des de la distància, continuem oferint-vos noves activitats. Ara, més que mai, no hi podeu faltar. Seguiu-nos a #ateneuacasa

Fes-te'n soci