L’Assemblea General ratifica els eixos estratègics de l'entitat i aprova per majoria absoluta el pressupost 2022

Data de l'activitat: 

01/04/2022 - 09:00

Aquest dijous, 31 de març de 2022, amb motiu de l'Assemblea general de socis, la presidenta Isona Passola ha apuntat les principals accions que s'han realitzat durant l'any 2021 i els projectes en els quals enguany se centrarà l'acció de govern. La presidenta ha remarcat que s'ha aconseguit equilibrar el pressupost, s'ha equipat l'Ateneu per actualitzar-lo al segle XXI i s'ha obert l'entitat a l'exterior.

A continuació, la vicepresidenta primera, Lluïsa Julià, ha explicat tota l'activitat cultural que s'ha realitzat al 2021, la bona acollida dels actes i la repercussió mediàtica que ha tingut la programació de l'entitat. A més, ha anunciat els nous projectes culturals que s'impulsaran aquest any, així com la commemoració del 150è aniversari de l'Ateneu Barcelonès.

Seguidament, ha intervingut el vicepresident segon, Ricard Faura, i el tresorer-comptador, Daniel Faura, per a explicar en profunditat la proposta de pressupost 2022, que ha estat votada i aprovada per majoria absoluta a l’Assemblea de socis de l’Ateneu.

Finalment, la conservadora Elisabet Cirici ha informat a l'Assemblea sobre les obres previstes a l'entrada de carruatges del Palau Savassona, per a restaurar i modernitzar aquest espai.

Fes-te'n soci