L’Ateneu Barcelonès i FGC signen un acord per a la promoció i l'accés a la cultura amb transport públic sostenible

Data de l'activitat: 

28/10/2020 - 17:00

L’Ateneu Barcelonès i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya han signat un conveni de col·laboració per a la cessió mútua d’espais per a la promoció i difusió de la cultura.

El president de l’Ateneu Barcelonès, Jordi Casassas i el president d’FGC, Ricard Font han rubricat aquest acord que facilita la difusió dels esdeveniments culturals de l'Ateneu Barcelonès a la ciutadania, a través d’un mitjà de transport públic sostenible com és el ferrocarril.

Segons el conveni, FGC ofereix espais a l’interior dels trens de la línia Barcelona-Vallès per a promocionar les activitats culturals de l’Ateneu, la difusió de la campanya de “Fes-te soci de l’Ateneu” i  oferirà un 10% de descompte en l’adquisició de forfets durant els dies feiners a tots els socis de l'Ateneu.

La institució cultural, per la seva banda, cedeix a Ferrocarrils l’ús de les sales d’actes Oriol Bohigas, Verdaguer i Pompeu Fabra, segons la disponibilitat d’aquests espais, per a la realització d’actes i esdeveniments d'FGC.

Amb aquest nou acord de col·laboració es continua la política d'ampliar les relacions i estrènyer lligams de l’Ateneu amb les entitats i companyies de la ciutat.

Fes-te'n soci