Mesures de prevenció per al COVID

Data de l'activitat: 

16/07/2020 - 09:00

HORARI I SERVEIS

L’horari d'obertura de l'Ateneu és de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores.
En aquest horari, i amb l'aforament restringit, podeu gaudir de la cafeteria i de les sales de conversa; ús del servei de préstec i treballar a la Biblioteca.
Accés a les sales de l'àmbit Canuda de la Biblioteca, ampliant els punts de treball, respectant les distàncies de seguretat.
Ús dels ordinadors públics per a treballar i fer consultes.
Per realitzar tràmits administratius ho podeu fer de dilluns a divendres de 10 a 14 h.
Es poden fer actes i tertúlies extraordinàries, amb aforament limitat.
Servei de lloguer de sales i aules, amb aforament limitat.

MESURES SANITÀRIES

Us recordem que és obligatori l'ús de mascareta i que disposem de gels hidroalcohòlics en les zones comunes.
La vostra col·laboració, mantenint la distància de seguretat, rentant-vos sovint les mans, ser curosos amb la higiene de tot allò que es toqui i respectant els aforaments indicats, és fonamental perquè tot rutlli.
Per motius de prevenció i neteja, no és permès menjar amb carmanyola en cap de les estances de l'Ateneu. Els serveis de beguda i menjar només es poden fer en els espais preparats per aquest fi i que són atesos per Cap i Cua. Us recordem que els aforaments són limitats i el jardí, en obres, té una capacitat molt limitada.
L'accés a l'Ateneu és per una única porta, la de consergeria, on haureu de mostrar el carnet de soci (s’ha eliminat el sistema d'identificació digital).
S'han disposat gels hidroalcohòlics per les sales i es prega als ateneistes que un cop consultats els documents (tant llibres com revistes) els dipositin als carros habilitats per tal d'assegurar la quarentena recomanada per les autoritats sanitàries.
Esperem també que ben aviat poguem comptar amb la premsa diària, que en aquests moments segueix desrecomanada als espais públics.

Podeu consultar el PLA DE DESCONFINAMENT

ACTUALITAZCIÓ DEL PLA DE DESCONFINAMENT (19 DE JUNY)

PLA D’ACTUACIÓ DEVANT DE POSSIBLES AFECTACIONS PER COVID-19  (14 DE JULIOL)

Fes-te'n soci