Nou acord de col·laboració amb el Círculo de Bellas Artes

Data de l'activitat: 

18/01/2022 - 16:00

El director del Círculo de Bellas Artes de Madrid, Valerio Rocco Lozano,  i la presidenta de l’Ateneu Barcelonès, Isona Passola, han signat un conveni de col·laboració entre institucions per a promoure el coneixement d’ambdues entitats entre els seus associats. 

El principal objectiu és impulsar l’organització conjunta de cicles i activitats culturals de qualitat per als socis i obertes a tota la ciutadania.

Gràcies a aquest acord els socis de l’Ateneu Barcelonès es podran associar al Círculo de Bellas Artes sense abonar la quota d’ingrés i, alhora, gaudiran de tots els avantatges i de descomptes en totes les activitats de pagament.

El Círculo de Bellas Artes és una de les entitats culturals privades, sense ànim de lucre,  més importants de l’Estat, amb seu a Madrid i fundada el 1880. És un centre multidisciplinari on s'hi desenvolupen activitats des de les arts plàstiques fins a la literatura passant per la ciència, la filosofia, el cinema o les arts escèniques. Des de la seva creació, ha realitzat una important tasca d'abast internacional en el camp de la creació, la difusió i la gestió cultural.

Fes-te'n soci