Les Eleccions Europees: l'hora de la veritat per a Europa?"

Cicle “Europa en joc”

Data: 

30/04/2024 - 17:45
Afegir al Calendari

Sala: 

Accés: 

Obert

Secció: 

Cicle "Europa en joc".
S'emmarca en el programa oficial de la Capitalitat Europea de la Democràcia a Barcelona (2023-2024).

Jaume Duch, parlarà sobre l’excepcional rellevància de les eleccions europees d’enguany, seguida d'un espai de preguntes i respostes per afavorir l'intercanvi d’idees amb els joves assistents.

Presentació de l’aplicació Palumba i la història del seu sorgiment, a càrrec de Pol Villaverde.

Taula rodona: “Com votaran i participaran les generacions més joves en el futur?” Debat sobre el comportament electoral dels joves: prioritats i futur de la democràcia a Europa. A càrrec de Carme Colomina, periodista i investigadora sénior del CIDOB; Maria Serra, activista pel clima i ponent del projecte Spark d'Oxfam i Javier Carbonell, politòleg, professor a SciencesPo París i soci de LSE Ideas.

En acabar l’acte es continuarà el debat a la Tertúlia Cafè Continental en què s’hi posarà en pràctica l’aplicació. Exclusiva per a joves de 18 a 30 anys. Amb Javier Carbonell, Maria Serra i Pol Villaverde.

A càrrec de Jaume Duch, portaveu i director general de comunicació del Parlament Europeu, Carme Colomina, periodista i investigadora sènior del CIDOB, Javier Carbonell, politòleg i professor a SciencesPo París i la Maria Serra, activista climàtica.