Ofertes puntuals

Escenari Joan Brossa

LA DONA PANTERA

Cia. Projecte Ingenu
Del 8 de febrer al 10 de març de 2019

Sinopsi

I si Don Joan fos una dona? Don Joan és un seductor irresistible. La Joana és una seductora irresistible. Don Joan va de llit en llit. La Joana va de llit en llit. Don Joan enganya, abandona. La Joana enganya, abandona. Don Joan busca l’amor. La Joana busca l’amor. Don Joan va al psicoanalista. La Joana s’enfronta a un judici. Don Joan continua la seva vida. La Joana mor. No, a la Joana la maten.

20% descompte per a totes les funcions, amb el carnet de l'Ateneu Barcelonès (a taquilla).

Compra d'entrades

 

 

SOLO PER A PAQUITA

D’ERNESTO CABALLERO. TRADUCCIÓ DE JAUME MELENDRES CIA. PERLIMPLÍN
Del 13 de febrer al 3 de març de 2019

Sinopsi

“Estimulant, amarg i necessari”. Així és l’amor per a la Paquita (com el cafè): una perillosa addicció que s’ha de controlar per pura necessitat de supervivència. I, com el cafè, la narració de les seves experiències flueix amb un sentit de l’humor negre i amarg (de vegades, gairebé absurd), mentre ens mostra un personatge fràgil i fort, innocent i pervers, simple i complex. En el transcurs de la representació, es van descobrint noves realitats, com si anéssim obrint i destapant les conegudes nines russes. Noves realitats… o ficcions. Qui és realment Paquita?

20% descompte per a totes les funcions, amb el carnet de l'Ateneu Barcelonès (a taquilla).

Compra d'entrades

 

 

Palau de la Música

Cicle Schubert

El tríptic d’emocions de Schubert arriba al Palau de la Música Catalana en tres vespres gairebé consecutius amb el baríton Matthias Goerne i el pianista Leif Ove Andsnes.

Mitjançant els seus tres grans cicles de lied, La bella molinera, Viatge d'hivern i El cant del cigne, ens submergirem en l’apoteosi del Romanticisme. Música i poesia (Goethe, Heine, Müller...) per dibuixar tots els sentiments humans, de la joia i èxtasi amorós fins a la desesperació més profunda. Recorre aquest camí amb el wanderer per antonomàsia.

Gaudeix d’un 20% de descompte introduint AteneuPMC18-19 a la casella de codi Promocional abans de fer la teva compra. Promoció també disponible a Taquilles del Palau, amb el carnet de l'Ateneu Barcelonès.

*Instruccions de com fer servir un codi promocional AQUÍ.

Entrades amb un 20% de descompte AQUÍ

 

 

Informació d'interès

Properes activitats

Fes-te'n soci