Ofertes puntuals

Teatre Poliorama 

EL LLIBERTÍ

25% descompte per a totes les funcions.
Codi promocional: ATENEULLIBERTI
Compra d'entrades

Torna un dels grans èxits de la cartellera de Barcelona. Una comèdia o vodevil filosòfic sobre l'ètica, un concepte intemporal.

Diderot, allotjat al pavelló de caça del seu amic el baró d'Holbach, rep l'encàrrec d'escriure com més aviat millor l'article sobre el concepte "Moral" per a l'Enciclopèdia. El temps vola: s'ha de tancar i dur a la impremta el nou volum. Les constants interrupcions però, faran que aquest esdevingui un dia boig pel filòsof. Un dia en el qual Diderot es veurà rodejat, enfrontat i seduït per quatre dones que li faran encara més costosa la ja difícil tasca de definir un concepte únic de "Moral" . Ho aconseguirà? La resposta és encara avui en dia a l'Enciclopèdia. Escrita per Eric-Emmanuel Schmitt, un dels actors francesos contemporanis més llegits i més representats del món, El Llibertí ha estat definida com una veritable joia, una comèdia intel·ligent, lleugera i profunda, sensual i melancòlica, divertidíssima.

 

Cursos ICGenHer

La Institució Catalana de Genealogia i Heràldica (ICGenHer) ha programat un seguit de cursos sobre genealogia, heràldica, nobiliària, documentació familiar i genealògica i paleografia que duraran tot l’any.

La ICGenHer va néixer amb la vocació d’investigar, estudiar i difondre tot el que té a veure amb l’ús social d’emblemes i símbols. Per a més informació sobre la durada i els continguts dels cursos, consulteu el web de la Institució Catalana de Genealogia i Heràldica.

Tots els socis de l'Ateneu Barcelonès rebran un descompte de 10 euros als CURSOS DE L'ANY 2018

Informació d'interès

Properes activitats

Fes-te'n soci