Ofertes puntuals

Teatre-Auditori de Sant Cugat

Obtindràs un 20% de descompte sobre el preu de l'entrada a les següents obres:

24/10 JERUSALEM
21/11 KINGDOM
01/12 LA TENDRESA
20/12 VIEJO AMIGO CICERON
31/01 LA NETA DEL SR LINH 

Més informació de les obres

Per poder accedir al descompte s’haurà d’introduir el CODI: ATENEUBCN19

Compra d'entrades

 

 

Teatre Poliorama

LA PLAÇA DEL DIAMANT

DEL 2 D'OCTUBRE AL 3 DE NOVEMBRE

Sinopsi

De la mà del director i dramaturg Paco Mir, la Companyia Eòlia torna al Teatre Poliorama, amb l'obra clàssica de Mercè Rodoreda, després d'una temporada d'èxit al Teatre Victòria. Amb el rerefons de l'arribada de la República i de la guerra civil, aquesta novel·la, que inicialment s'anomenava Colometa, se centra en el personatge de la Natàlia, la Colometa, una dona jove que en representa moltes d'altres a qui va tocar viure un període de la història especialment cruel. Na Natàlia accepta sense rondinar tot allò que la vida, i el seu marit Quimet, li imposen. Arriba a acceptar que li canviï el nom pel de Colometa. Com moltes dones de l'època, veurà anar-se'n i morir els seus estimats, passarà gana i tindrà dificultats per tirar endavant els fills. Enfonsada en un matrimoni que no li proporciona felicitat i unida a un home egoista, la Natàlia renuncia a la seva pròpia identitat cedint tot el protagonisme al seu marit, acceptant els convencionalismes d'una època que deixava la dona en un segon pla. Al llarg del text, el lector va descobrint la resignació d'aquesta dona davant la realitat que li ha tocat viure. La novel·la és també una crònica ideal de la Barcelona de postguerra i de com va marcar aquest període històric la vida dels barcelonins.

Descompte: codi ATENEUDIAMANT (s’aplica un cop seleccionada la localitat de la tarifa general).

Compra d'entrades

 

 

 

 

FESTIVAL "VIRTUOSOS A L'ESCENARI"

 

16.10.2019 a les 19.30h, sala d'actes Oriol Bohigas de l'Ateneu Barcelonès

Mariya Karpinets (oboista)

La oboista ucraïnesa Mariya Karpinets guardonada a Suècia, Itàlia, Anglaterra o Àustria. Realitza regularment concerts en les més prestigioses sales del món com el Royal Albert Hall de Londres i amb orquestres com la Norwegian Artic Philarmonic Orchestra, Trondheim Symphony Orchestra o Bergen Philarmonic Orchestra. Ens presenta un repertori amb els bellíssims temes de les bandes sonores com "L'oboè de Gabriel" (La Mision) d'Ennio Morricone, "L'Última Primavera" de Nigel Hess, "El Cigne" de Camille Saint-Saëns, "Orfeo ed Eurice "de Christoph Willibald Gluck ...

13.11.2019 a les 19.30h, sala d'actes Oriol Bohigas de l'Ateneu Barcelonès 

Vita Peterlin (violoncel·lista)

La violoncel·lista eslovaca Vita Peterlin, deixeble del gran Enrico Bronzi. Vita ha estat guardonada en nombrosos concursos internacionals en llocs tan destacats com Nova York, Àustria, França, Itàlia, Sèrbia ...
Ha actuat sota la batuta del famós mestre Nikolaus Harnoncourt, i ha tingut l'oportunitat de compartir escenari com a música de cambra amb mestres de la talla de Vladimir Mendelssohn, Alissa Margulis, Razvan Popovici o Frederic Moreau.
En 2016 va actuar al Carnegie Hall de Nova York. Ens presenta un variat repertori amb obres com Oblivion d'Astor Piazzolla, Vocalise de Sergei Rachmaninoff, Requiebros de Gaspar Cassado.
Gaudeix dels millors concerts a l'Ateneu Barcelonès.

04.12.2019 a les 19.30h, sala d'actes Oriol Bohigas de l'Ateneu Barcelonès 

Tianyu Zhou (pianista)

La pianista Tianyu Zhou, recentment convidada al Festival de Lucerna. Realitza concerts regularment al Regne Unit, Itàlia, Àustria, Holanda, Polònia, Estats Units, Canadà, Israel, Xina, Japó, Hong Kong, Singapur, Malàisia.
Al 2016 va realitzar un concert per als presidents de Polònia i Xina. Ha rebut premis a Itàlia, Polònia o Israel. El seu gran talent l'ha portat a aparèixer en programes de televisió arreu del món com als 11 anys a "Wonder Kid" per a Toronto CVC, Daily News, Vancouver City TV, Beiging 97.4FM, RTHK Hong Kong ... Ens oferirà un romàntic passeig on gaudirem del seu virtuosisme pianístic amb obres com la Gran Polonesa Brillant o l'Heroica de Frédéric Chopin, Papillons de Robert Schumann, Ravel o les Danses Argentines d'Alberto Ginastera.

Descompte: codi per a tots els concerts ATENEUSOCI . Quan s'introdueixi a la compra d'entrades, obtindràs un descompte de 5 euros

Compra d'entrades

 

 

Informació d'interès

Properes activitats

Fes-te'n soci