Ofertes puntuals

Teatre Nacional de Catalunya

Aprofita la promoció Castanyada 2018!

Com comprar amb la promoció?
-Accedeix a l'enllaç de compra de cada espectacle clicant les imatges superiors o bé clicant el títol de l'espectacle que trobaràs a continuació.-
Selecciona el dia de la funció amb promoció.
-Tria les teves localitats.

Introdueix el codi a la casella "Tens un codi promocional?" i valida'l.

Espectacles de la promoció:

  • Els Jocs Florals de Canprosa, preu promocional 19,50 € amb el codi TNCNOVCANPROSA.
  • Només una vegada, preu promocional 17 € amb el codi TNCNOVVEGADA.
  • Kassandra, preu promocional 17 € amb el codi TNCNOVKASSANDRA.

Condicions de la promoció: màxim 2 entrades per operació per a les funcions dels dies 1, 2, 3 i 4 de novembre de 2018. Vigència de les promocions: des del 29/10/18 fins a l'última funció amb promoció. Promocions limitades.

 

Teatre Condal

24 Hores de la vida d’una dona d’Stefan Zweig.

Espectacle musical basat en la novel·la del prestigiós escriptor Stefan Zweig, amb música original del rus Sergei Dreznin.

Acompanyats en directe per músics de cambra dirigits per Josep Ferré,  i els actors catalans, Sílvia Marsó, Marc Parejo i German Torres; ens conduiran fins a la Côte d’Azur, el Casino de Montecarlo, la Riviera i la Viena aristocràtica… endinsant-nos en una història emocionant, tòrrida, trepidant, amb una irònica mirada sobre la societat i uns personatges plens de força, que es debaten entre el bé i el mal, entre la moral i les més profundes passions …

30% descompte per a les funcions del 7 a l’11 de novembre i un 15% de descompte per a la resta de les funcions, de dimarts a dijous.

Compra d'entrades

 

 

Escenari Joan Brossa

BLANCA DESVELADA

DE ALEJANDRA JIMÉNEZ CASCÓN / CIA. ALETEO
Del 10 de octubre al 4 de novembre de 2018

Sinopsi

Dues històries que s'entrellacen en el temps sense que ni els seus personatges entenguin el perquè. La protagonista viurà el desafiament de descobrir la raó que els uneix: una dona que dóna a llum en una presó dues setmanes abans de ser afusellada com a presa política. I Blanca, una jove actriu que es guanya la vida fent monòlegs còmics en bars mediocres i que té un important conflicte amb la seva mare. Un text humà. Cru. Honest. Ple de feminitat, de tendresa i de realitat. Éssers humans nus mostrant la seva part més íntima engaliparan l'espectador, que quedarà atrapat coneixent-los, seduït per la seva autenticitat i la seva força. Un relat que camina entre la por i el perdó, entre la desesperació i el somriure, entre la incredulitat i el desig, entre l'humor i la lluita contra els nostres propis monstres.

20% descompte per a totes les funcions, amb el carnet de l'Ateneu Barcelonès (a taquilla).

Compra d'entrades

 

 

VEUS DE TXERNÒBIL

Basat en la novel·la La pregària de Txernòbil de Svetlana Aleksiévitx. Dirigida per Joan Cusó.

Una creació col·lectiva a partir de La pregària de Txernòbil de Svetlana Alekslévitx (nobel de literatura 2015) i del visionat del documental Les Àvies de Txernòbil.

Sinopsi

La història humana silenciada dels fets que van tenir lloc el 1986 a la central de Txernòbil es desenterra. S’obren les caixes de l’arxiu-magatzem que amaga els residus històrics de la tragèdia, encara contaminats per la radioactivitat.

Les veus dels mateixos testimonis que van patir l’accident es desperten: un home corrent es lamenta de la mort de la seva filla, una dona gran busca una coneguda que van desallotjar fa temps del poble on vivien, la mestra d’una escola manifesta els problemes de salut dels seus alumnes, una mare lluita pel reconeixement de la malaltia de la seva filla…

Però a Txernòbil, on ja no hi ha més que pobles abandonats, radiació i fantasmes del passat, la flora i la fauna salvatge tornen a habitar la zona. Fins i tot hi ha alguns habitants que han tornat al lloc on van néixer.

20% descompte per a totes les funcions, amb el carnet de l'Ateneu Barcelonès (a taquilla).

Compra d'entrades

 

 

CAROLA

Q-Ars Teatre adapta la novel·la de Maria Aurèlia Capmany per crear Carola, la trajectòria vital d’una dona de mitjana edat per intentar assolir la llibertat. A partir del 12 de setembre a l’Escenari Joan Brossa.

Sinopsi

CAROLA és un retrat magnífic de la societat catalana del segle XX. Una dona de mitjana edat decideix escriure amb la màxima sinceritat els records que guarda el seu periple vital. La lluita per intentar assolir la seguretat econòmica, i en últim terme la llibertat, sense l’ajuda dels homes. La trajectòria vital del nostre personatge és la d’una dona que lluita per la igualtat en una Catalunya convulsa.

20% descompte per a totes les funcions, amb el carnet de l'Ateneu Barcelonès (a taquilla).

Compra d'entrades

 

 

Informació d'interès

Properes activitats

Fes-te'n soci