Sobre la Programació Cultural

Amb la programació d’activitats s’ofereix als socis, i a la ciutadania en general, un conjunt de propostes que fan de l’Ateneu un lloc de referència i de debat més enllà dels corrents dominants del moment.

La programació es genera a partir de les iniciatives dels socis –per mitjà de les propostes de les seccions i alhora de les activitats que impulsa la Junta Directiva-. També es realitzen cicles d’activitats en col·laboració amb altres institucions i associacions, amb un esforç per generar complicitats amb altres entitats rellevants de la ciutat.

Des dels últims anys es treballa amb l’objectiu de millorar la qualitat, augmentar la significació pública i obtenir més rendiment de l’organització d’actes. Aquest propòsit s’ha reforçat amb l’equilibri de les diverses seccions, l’ordenació de les demandes i la valoració amb una mirada de conjunt de totes les propostes que arriben a la institució.

A través de la Comissió de Cultura s'estableixen les pautes per coordinar i fer el seguiment de la programació de les seccions, programar actes i/o cicles conjunts. I la Comissió de Programació pren les decisions referents a la programació d’activitats de l’Ateneu, ja siguin pròpies o suggerides per tercers, establint els criteris i fent el seguiment de la seva organització. També és la responsable d’organitzar els cicles d’activitats i els actes que la Junta vol impulsar.

Lloguer d'espais

Si vols llogar alguna de les sales, pots consultar la normativa de lloguer d'espais i les tarifes corresponents a cada sala.

Agenda d'activitats

Consulta les activitats que s'estan duent a terme a l'Ateneu.

Programa d’activitats