Magistral d’Escacs Ciutat de Barcelona 2017

Data: 

08/11/2017 - 16:00
Afegir al Calendari

Sala: 

Accés: 

Obert

Organitzador: 

Federació Catalana d’Escacs, amb la col·laboració de l’Ateneu Barcelonès.
peces escacs

El Magistral d’Escacs Ciutat de Barcelona és el torneig que reuneix els jugadors de major nivell de tots els que es disputen anualment a Catalunya. L’edició d’aquest any comptarà amb la participació de nou Grans Mestres i un Mestre Internacional.

JUGADORS

CALENDARI

Aula 306 i sala Sagarra

El Magistral Ciutat de Barcelona és un torneig que organitza la Federació Catalana d’Escacs, amb el patrocini de l’Ajuntament de Barcelona, i que reuneix els jugadors de major nivell de tots els que es disputen anualment a Catalunya. Paral·lelament al Magistral, es disputarà el II Memorial Arturo Pomar amb els sis millors jugadors catalans sub-10 i sub-12.

El Magistral és un torneig de lliga amb 10 participants (aquest any nou grans mestres i un mestre internacional). El ritme de joc és de 90 minuts és 30 segons d’increment fins al moviment 40; a partir del moviment 40, s’afegeixen 30 minuts amb un increment de 30 segons per moviment per a la resta de la partida. S’hi repartiran 8.200 euros de premis.

La sala de joc estarà equipada amb pantalles on es podrà visionar les partides. I a la Sala Segarra hi haurà un comentarista - analista per als espectadors. Els jugadors faran acte de presència en aquesta sala un cop hagin finalitzat les seves partides per a comentar-les davant el públic present.

El torneig podrà seguir-se per Internet mitjançant els portals:  www.escacs.cat (de la Federació Catalana d’Escacs) i Chess 24.