Nous paradigmes del llibre d’artista en l’art contemporani

Data: 

17/04/2024 - 18:30
Afegir al Calendari

Sala: 

Accés: 

Obert

Secció: 

Aquest acte està pensat per fer-se al mes d’abril, en el marc de Sant Jordi, el més del llibre i la rosa. Volem però posar el focus en allò que ens interpel·la més de prop a la Secció, la capacitat d’afecció del llibre com a objecte.

Anna Pahissa va estar al capdavant, fa uns anys, del cicle impulsat pel MACBA, Tot el que pot un llibre, un espai de reflexió sobre els nous límits del llibre i els seus punts de trobada amb l’art contemporani. D’altra banda, Mercè Soler és una artista que centra la seva pràctica en la cerca al voltant dels contenidors de documents: des dels còdexs a Pantone, passaports, àlbums, etc. Explora els formats i busca l’essència provocativa entre la forma i el contingut. Pahissa i Soler ens parlaran de la seva investigació, la primera des de la part teòrica i la segona a través de la pràctica artística. També ens convidaran a poder admirar alguns llibres objectes.

A càrrec d'Anna Pahissa, gestora cultural, editora i especialista en publicacions d’artista i Mercè Soler, artista que centra la seva pràctica al voltant del llibre. Presenta l’acte: Alba Font, ponent de la secció.