Vestir sostenible. Quan la necessitat es posa de moda

Data: 

20/02/2024 - 18:30
Afegir al Calendari

Sala: 

Accés: 

Obert

Secció: 

El món del tèxtil i per extensió, el de la moda, està immers en una cursa a contrarellotge per adequar el seu model de producció i tota la seva cadena de valor a les disposicions europees que en el 2025 obligarà als fabricants a que es facin responsables de tot el cicle de vida dels seus productes.

Com a ciutadans, haurem de començar a pensar també en el fet que haurem de col·laborar en la recollida selectiva del tèxtil igual que fem ara amb el plàstic, el cartó o el vidre. En aquest acte veurem com ens afectarà aquest canvi profund i de quina manera els consumidors tendiran a valorar cada cop més factors com l’ecodisseny en les seves decisions de compra. Vestir de forma sostenible promet ser molt més que una moda.

A càrrec d'Enric Carrera, Investigador de l’Institut d’Investigació Tèxtil i Cooperació Industrial de Terrassa de la Universitat Politècnica de Catalunya (INTEXTER), Ariadna Cererols, directora de Triturats La Canya, S.A; Sylvia Calvo, fundadora de Sylvia Calvo BCN, Circular Fashion.
Presenta l’acte: Jordi Carrasco Muria, ponent de la secció.