ACTE AJORNAT - Viure a Ciutat Vella, viure de Ciutat Vella

Data de l'activitat: 

18/11/2013 - 19:30
La Rambla de Barcelona i turistes

Atenció: acte ajornat. Disculpeu les molèsties. Es pot crear un model turístic que respecti els ciutadans? Dilluns 18, a les 19.30 h, et convidem a un nou acte de 'Controvèrsies:l'actualitat a debat' a la sala Bohigas de l'Ateneu.

En els darrers anys, el turisme ha esdevingut una activitat clau per a l’economia de la ciutat. Representa el 14% del PIB de Barcelona i suposa uns cent mil llocs de treball. Però en alguns barris de la ciutat, especialment a Ciutat Vella, el turisme crea desajustos que pateixen els veïns i allunya al conjunt dels barcelonins del centre de la ciutat.

Com millorar la gestió del turisme i facilitar la convivència entre turistes i veïns? Hi ha bombolla turística? Quin model turístic volem per a Barcelona? Com aconseguir que els barcelonins recuperin l’espai públic de la seva ciutat?

Aquestes seran algunes de les preguntes controvertides del diàleg entre Itziar González Virós, arquitecta i exregidora de Ciutat Vella, i Joan Oliveras Bagués, empresari i president d’Amics de la Rambla. Moderador: Jordi Garcés, membre de la Junta Directiva.

Fes-te'n soci