L'Ateneu Barcelonès ja és obert

Data de l'activitat: 

09/06/2020 - 09:00

L’Ateneu ha obert les portes aquest dilluns 8 de juny. La reobertura es fa respectant les mesures de prevenció establertes per garantir la seguretat dels socis i dels treballadors.

L’afluència dels socis al Palau Savassona ha estat esglaonada. De mica en mica, l'Ateneu recupera el pols després d’aquest llarg període de confinament.

Els socis han tornat a visitar l’entitat, per observar l’evolució de les obres del jardí, gaudir de la cafeteria, de les sales de conversa o demanar llibres en préstec. A poc a poc esperem retrobar-vos a tots!

  • L’horari d'obertura de l'Ateneu és de dilluns a divendres d'11 a 19 hores; amb un horari preferent, d'11 a 13 hores, per als majors de 65 anys.
  • En aquest horari, i amb un aforament restringit, podeu gaudir de la cafeteria i de les sales de conversa; i fer ús del servei de préstec de la Biblioteca.
  • Per realitzar tràmits administratius ho podeu fer de dilluns a divendres d'11 a 14 h, i dijous de 16 h a 19 h.
  • L'accés a l'Ateneu és per una única porta, la de consergeria, on haureu de mostrar el carnet de soci (s’ha eliminat el sistema d'identificació digital).
  • Us recordem que és obligatori l'ús de mascareta i que disposem de gels hidroalcohòlics en les zones comunes.
  • La vostra col·laboració, mantenint la distància de seguretat, rentant-vos sovint les mans i respectant els aforaments indicats, és fonamental perquè tot rutlli.

A mesura que avancem de fase, i de manera esglaonada, s’anirà ampliant l’horari d’obertura de l'Ateneu, els espais d'estudi i altres serveis.

Us n'informarem puntualment.

Fes-te'n soci