Carta del President de l'Ateneu

Data de l'activitat: 

07/04/2020 - 09:00

Benvolgudes i benvolguts,

En aquesta actualitat tan excepcional en què ens trobem immersos però també de cara al futur més imminent, voldria que ens sensibilitzéssim que cal la col·laboració de tothom per fer possible la continuïtat de l'Ateneu Barcelonès. En aquest sentit, i per preservar la fidelitat de tots els socis, estem aplicant mesures per a tots aquells que acreditin una situació extraordinària lligada als efectes socials i econòmics que està provocant la crisi actual. Alhora, i en aquest mateix sentit, estem estudiant altres mesures de les quals properament us n'informarem.

No podem oblidar la responsabilitat que es deriva del fet de formar part d'una de les principals entitats culturals de la ciutat i del país. En aquest sentit, vull agrair a l'equip de treballadors i responsables la feinada totalment inèdita que estan duent a terme perquè la vida ateneística no s'aturi i s'adapti a les circumstàncies actuals. En aquest butlletí trobareu un resum de les accions i les activitats que estem desenvolupant. No em puc estar d'agrair la feina que està fent el personal de la Biblioteca, el de programació cultural (amb l'ajuda inestimable dels ponents de les seccions), o la ràpida reacció de la direcció i el professorat de l'Escola d'Escriptura.

Agrair, també, el personal que fa funcionar l'administració de la casa, sense el concurs del qual les altres feines no podrien arribar a bon port. Moltes gràcies a tots i moltes gràcies de part de tots els socis.

Desitgem que la nostra societat surti enfortida d'aquest gran repte al qual s'ha vist sotmesa. Tots hi haurem de posar el nostre gra de sorra i nosaltres hi hem de contribuir des de primera línia. No podem, però, encarar aquest repte sense tenir molt presents als socis que ens deixen en aquestes setmanes tan dures. El meu més sentit condol a les seves famílies i amics. Temps tindrem de retre'ls l'homenatge que es mereixen.

Una abraçada a tots i cuideu-vos molt.

Jordi Casassas Ymbert
President

Barcelona, 7 d'abril de 2020

Fes-te'n soci