Carta del President de l'Ateneu

Data de l'activitat: 

17/03/2020 - 12:00
President Jordi Casassas

Benvolguts consocis,

Vivim un moment absolutament excepcional del qual tots som conscients. El que hem anat fent fins ara la Junta i l'equip de treballadors ha estat seguir escrupolosament, primer els suggeriments i després les exigències oficials que anaven donant la Generalitat i les autoritats sanitàries.
 
Quan se'ns ha demanat el tancament de les entitats culturals per contribuir a reduir al mínim la vida ciutadana i així reduir fins on sigui possible el contagi, ho hem posat en pràctica immediatament. La previsió inicial és que això duri un parell de setmanes. Ho anirem veient.

De moment, estem treballant per oferir-vos activitat cultural en format virtual i per atendre-us en tot allò que necessiteu, també virtualment. I, com hem fet sempre, us informarem puntualment de qualsevol novetat.
 
L'Ateneu Barcelonès ha estat sempre al costat de la ciutat i del país. Ara ho fem amb aquesta decisió inèdita que ens pertorba però que tots entenem com la més convenient. Tots hem de ser solidaris amb el país i, en concret, a fer que el nostre Ateneu pugui superar aquesta crisi seguint endavant amb les nostres activitats i projectes.
 
Cuideu-vos molt.

Jordi Casassas Ymbert
President
 
Barcelona, 17 de març de 2020

Fes-te'n soci