Comunicats de la Junta Directiva de l’Ateneu Barcelonès

Data de l'activitat: 

29/09/2020 - 18:00

La Junta Directiva de l’Ateneu Barcelonès, reunida en sessió extraordinària avui, ha decidit aprovar els dos comunicats següents:

La Junta Directiva de l’Ateneu Barcelonès, reunida en sessió extraordinària, protesta i lamenta profundament que la demagògia política hagi promogut i permès la retirada de la Medalla d’Or de la Ciutat al M. Hble. Sr. Heribert Barrera; persona de llarga trajectòria de servei al País i de lluita en favor de la democràcia, el qual, entre moltes altres responsabilitats va ocupar la presidència de l’Ateneu Barcelonès entre els anys 1989 i 1997. 

Barcelona, 29 de setembre de 2020

La Junta Directiva de l’Ateneu Barcelonès, reunida en sessió extraordinària, considera que la inhabilitació del M. Hble. President de la Generalitat de Catalunya, Sr. Joaquim Torra, és qüestionable des del punt jurídic i absolutament desproporcionada; es solidaritza amb el President i lamenta que la cúpula judicial espanyola hagi intervingut una vegada més el normal desenvolupament de la vida política de Catalunya, vulnerant l’expressió democràtica expressada pels catalans a les urnes.

Barcelona, 29 de setembre de 2020

Fes-te'n soci