Estat de les obres al Pati de Carruatges

Data de l'activitat: 

14/07/2022 - 16:30

Avui la presidenta de l’Ateneu, Isona Passola, la conservadora de la junta, Elisabet Cirici, la gerent, Ariadna Robert, i l’arquitecte Mateu Barba han visitat les intervencions que s’estan duent a terme al Pati de Carruatges de l’Ateneu. Les reformes, que han estat possibles gràcies a l’aportació de fons europeus FEDER, permetran ubicar les oficines d’atenció al soci de l’Ateneu i de l’Escola d’Escriptura a peu de carrer, on gaudiran d’unes instal·lacions més àmplies.

Al seu torn, el projecte preveu allisar el terra respectant el seu paviment original i eliminar el desnivell que fins ara hi havia a l’entrada del carrer Canuda. En aquesta primera fase també se substituiran alguns elements com la claraboia, evitant així les filtracions d’aigua, fins ara habituals.

Està previst que les obres s’allarguin fins a mitjans d’octubre. A finals de juliol, i gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona, arreglarem l’esquerda que s’ha produït a la volta de la sala Canuda de la Biblioteca. En aquesta segona fase, la Sala d’actes Oriol Bohigas quedarà inutilitzada.

Tot i les incomoditats que les intervencions han generat als socis, als membres de les tertúlies i a la resta de Seccions, creiem que és un esforç que haurà valgut la pena, ja que l’Ateneu esdevindrà una institució més segura i equipada pels reptes del futur.

Fes-te'n soci