MANIFEST DE LA JUNTA DE L’ATENEU BARCELONÈS

Data de l'activitat: 

20/09/2017 - 15:00

La Junta Directiva de l’Ateneu Barcelonès, reunida d’urgència avui dia 20 de setembre de 2017, a les dotze del migdia, manifesta:

1) El rebuig a les darreres actuacions del Govern espanyol del Partit Popular contra les institucions catalanes, amb la vulneració repressiva i autoritària dels drets i les garanties més fonamentals i amb l’extralimitació de la Fiscalia sense autorització judicial.

2) La indignació davant una manera d’actuar arbitrària i contraproduent en un moment en què cal que imperi el bon sentit, el diàleg, la convivència, la dignitat de les persones i el respecte als principis bàsics de la democràcia.

En conclusió, fem una crida a la reacció i al compromís cívic de la societat civil, el món associatiu i els ateneistes en uns moments dramàtics per a la societat catalana en l’exercici legítim del dret a decidir dins una societat plural.

Així mateix, demanem al Govern de l’Estat espanyol que retorni a la normalitat i al bon sentit i restitueixi de manera immediata tots els drets i les llibertats vulnerats.

LLISTAT DE PERSONES ADHERIDES AL MANIFEST  (Actualitzat Dijous 28)

Fes-te'n soci