La sentència del procés, en el punt de mira

Data de l'activitat: 

25/10/2019 - 19:00

L’Ateneu Barcelonès ha realitzat la taula rodona «De la denúncia a la sentència. Els límits de la llei», organitzat per Àgora Judicial, l’Associació d’Advocats d’Osona en Defensa dels Drets Humans i el mateix Ateneu.

Un anàlisi jurídic de la sentència detallat i argumentat en profunditat, amb experts en dret de l’Estat Espanyol, obert a tothom.

La transcendència jurídica i social de la sentència dictada per la Sala Segona del Tribunal Suprem en la Causa Especial 20907/2017 porta a una necessària anàlisi tant des del punt de vista del dret penal com també des de la perspectiva dels drets humans.

El debat ha comptat amb la participació de Miguel Pasquau Liaño (magistrat del Tribunal Superior de Justícia d’Andalusia), César Estirado (fiscal del Tribunal Superior de Justícia de Madrid), Josep Maria Noales (magistrat degà de Badalona), Quim Brugué (catedràtic de ciència política a la Universitat de Girona) i, com a moderadora, Teresa Rosell (advocada de l’Associació d’Advocats d’Osona).

L’acte «De la denúncia a la sentència. Els límits de la llei» és l’espai escollit per a poder analitzar, reflexionar i debatre més enllà del què són els paràmetres habituals.

Els ponents, de prestigi i trajectòria ben reconeguts, han comentarat el contingut i les principals qüestions de la sentència i ha permès conèixer de primera mà la visió d’operadors jurídics en actiu davant d’una resolució judicial que no deixa indiferent.

Vídeo «De la denúncia a la sentència. Els límits de la llei»

 

Fes-te'n soci