"Tast d'Estiu"

Data de l'activitat: 

12/07/2013 - 16:30

Arriba el "Tast d'Estiu" per universitaris. Estudiants i investigadors universitaris en actiu, podran fer-se socis d’estiu de l’Ateneu amb unes condicions especials. L'objectiu és oferir un espai d'estudi i una alternativa a les biblioteques universitàries. Gràcies a aquesta nova oferta, per només 50 euros, podràs utilitzar els serveis de Biblioteca i gaudir dels diversos espais de l’Ateneu, de l'1 de juliol al 15 de setembre de 2013. Aprofita-ho!

Ets universitari o investigador?

Necessites un espai d'estudi i consulta aquest estiu? T'oferim l'àmbit ideal, amb silenci, més de 300.000 volums, connexió online i al centre de Barcelona: la Biblioteca de l'Ateneu Barcelonès.

Què has de fer?

Només necessites disposar del carnet personal que t'acrediti com a estudiant o investigador de la universitat i, per una quota de menys d'un euro diari, podràs gaudir del servei de l'Ateneu durant tot l'estiu. En total, la quota a pagar és de 50€ per utilitzar els serveis de l'Ateneu de l'1 de juliol al 15 de setembre. A més, si vols fer-te soci una vegada acabat el període del “tast d’estiu”, t'estalviaràs la quota d’ingrés.

Quins serveis oferim?

  • Disposaràs d’un carnet temporal per accedir a l'Ateneu Barcelonès.
  • El carnet et permetrà fer ús dels espais i sales d’estudi del Servei de Biblioteca.
  • Consultar diaris, revistes (nacionals i internacionals) i llibres sobre tots els àmbits.
  • Utilitzar el servei de repografia.
  • Accedir als ordinadors de biblioteca i disposaràs de servei wi-fi.

A més, podràs gaudir del millor jardí romàntic del centre de Barcelona. Tot això, de dilluns a diumenge, de 9 a 23 hores.

Com es formalitza?

Només cal que us dirigiu a l'Administració de l’Ateneu, de dilluns a dijous de 10:00 – 14:00 a 16:00 – 19:00 i divendres 10:00 – 14:00. O bé,  del 16 de juliol al 31 d’agost de dilluns a divendres 10:00 – 15:00 hores.

Per qualsevol consulta, podeu trucar al  telèfon 933436121 o enviar un correu electrònic a: info@ateneubcn.cat

Fes-te'n soci