Acord de col·laboració amb l’Associació d’Amics de la UAB

Data de l'activitat: 

16/01/2014 - 18:00
Acord entre Amics UAB i Ateneu Barcelonès

L’Ateneu Barcelonès i l’Associació d’Amics de la UAB i  han signat un acord de col·laboració. Les dues entitats treballaran de forma conjunta amb l’objectiu comú de promoure espais de debat i reflexió i  programaran conjuntament, conferències d’interès públic sobre temes d’actualitat que es duran a terme a l’Ateneu.

L'acord s'ha rubricat per part d'Antonio Franco Estadella, president de l’Associació d’Amics de la UAB i Francesc Cabana i Vancells, president de l'Ateneu Barcelonès.

Ambdós associacions difondran les activitats conjuntes als seus associats i a través dels canals de comunicació habituals, i col·laboraran en els materials de difusió posteriors del contingut de les ponències de l’acte.

Dilluns13 de gener s’ha realitzat el primer acte, fruit de l’acord de col·laboració, amb la conferència ‘Els mitjans de comunicació i la independència’, lloc a la sala Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès.

Un anàlisi de la situació actual a càrrec de Joan Botella, professor de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona i exmembre del Consell de l'Audiovisual de Catalunya; Salvador Cardús, professor de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona; Ana Sanz, professora de Ciència Política de la Universitat de Barcelona i Josep Maria Vallès, professor de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona i exconseller de Justícia.

El següent acte serà dimarts 11 de febrer amb la conferència ‘El model Barcelona’ a càrrec de Pere Durán, director general de Turisme de Barcelona; Oriol Nel·lo, geògraf especialista en estudis urbans i Xavier Vives, professor d’Economia de l’IESE.

 

Tags: 

Fes-te'n soci