Juliol a la fresca

Data de l'activitat: 

03/07/2017 - 22:00

Aquest estiu, passa-t'ho bé a l'Ateneu. Gaudeix del cicle "Juliol a la fresca", amb una programació divertida. Quatre sessions de cinema a la fresca, un concert de jazz, i una nit de teatre i literatura. A més, podràs relaxar-te al jardí romàntic fins a les dotze de la nit, amb servei de bar. Un cicle d'estiu amb la col·laboració de la Fundació Damm. Pots venir amb amics, familiars, coneguts i saludats. És gratuït i obert a tothom!

Progrmacació de Juliols a la fresca

Dilluns 3, 22 h, jardí
CINEMA
Arsenic and Old Lace

Frank Capra. EUA, 1944. 1 h 58 min. VOSE Repartiment: Cary Grant, Priscilla Lane, Peter Lorre, Raymond Massey, Josephine Hull, Jean Adair, Jack Carson, Edward Everett Hurton. Sinopsi: Un crític teatral que acaba de casar-se visita les seves tietes. Durant la visita descobrirà que les velletes tenen una manera molt peculiar de practicar la caritat.

Dimecres 5, 19 h, sala Pompeu Fabra
TEATRE
Llibràlegs: Diàlegs teatrals amb els llibres com a rerefons

Llibràlegs és una proposta dirigida per Jordi Prat i Coll, nascuda d’una idea entre la llibreria Nollegiu de Barcelona i el festival Temporada Alta de Girona. Una trobada de dos personatges entre llibres. Un noi i una noia, mai els mateixos personatges, mantindran davant dels espectadors quatre breus converses. Quatre llibràlegs o diàlegs entre llibres. Converses emmarcades rere una estanteria plena de llibres. Aquest projecte vol encomanar amor per la lectura. Mireia Piferrer, actriu. Albert Ausellé, actor Acte organitzat per la secció de Llengua i Literatura.

Dilluns 10, 22 h, jardí
CINEMA
The Big Lebowski

Joel Coen. EUA, 1998. 1 h 57 minuts. VOSE Repartiment: Jeff Bridges, John Goodman, Julianne Moore, Steve Buscemi, John Turturro... Sinopsi: Jeffrey Lebowski és un dropo i un sapastre que passa el temps jugant a bitlles amb els amics. Però un dia, dos brètols apareixen a casa seva, l’amenacen, li ordenen tornar els diners que la seva dona deu a Jackie Treehorn. La qüestió és que Jeff no té dona i ha estat confós amb un altre Lebowski, que és milionari.

Dimecres 12, 22 h, jardí
CINEMA
Captain Fantastic

Matt Ross. Estats Units, 2016. 1 h 58 min. VOSE Repartiment: Viggo Mortensen, George Mackay, Missi Pyle, Kathryn Hahn, Frank Langella, Hannah Horton... Sinopsi: Ben viu amb la seva dona i els seus sis fi lls als boscos del nord-oest d’Amèrica, aïllat de la societat i consagrat a l’ensenyament acadèmic i físic dels fi lls. Es produeix una tragèdia, la família ha d’abandonar el seu petit paradís i Ben es veu obligat a examinar la seva concepció de pare.

Dilluns 17, 22 h, jardí
CINEMA
Pride

Matthew Warchus. Anglaterra, 2014. 1 h 59 min. VOSC Repartiment: Bill Nighy, Imelda Staunton, Dominic West, Paddy Considine Sinopsi: El 1984, sent primera ministra Margaret Thatcher, el Sindicat Nacional de Miners convoca una vaga. Durant la manifestació de l’Orgull Gai a Londres, un grup de lesbianes i gais recullen diners per a les famílies dels miners, però el sindicat no els accepta. El grup decideix posar-se en contacte directament amb els miners.

Dimecres 19, 21.30 h, jardí
MÚSICA
Pol Prats Trio

Components: Pol Prats, saxo Marc Messeguer, guitarra Aleix Oliveras, contrabaix Música de jazz al jardí de l’Ateneu. Acte organitzat per la secció de Música.

Amb el patrocini de: DAMM Fundació

Entrada lliure i gratuïta, aforament limitat. Durant les projeccions, el jardí estarà obert fins a les dotze de la nit, amb servei de bar.

Tags: 

Fes-te'n soci

Activitats relacionades